PREINFANTIL FEMENÍ

Escola La Seda 2 – Associació EIXIC 30   

Partit estrany en la 4a jornada del nostre Preinfantil Femení. Estrany per la durada sobretot. La pluja ens va permetre només jugar 2 quarts i els 5 primers minuts del 3r període.

Tot i només jugar 21 minuts de partit, es van veure moltes coses interessants de les nostres noies, que partit rere partit, van adquirint conceptes tecnico-tàctics molt interessants i que ens fan jugar cada cop, millor a bàsquet.

En defensa, comencem a tenir bastant clares les referències quan l’equip ens ataca i sobretot, l’activitat i reactivitat de peus és molt interessant. Hem de millorar la pèrdua de marca després de la passada dels nostres rivals i no perdre l’esquena, ja que amb rivals millors, pot ser una anotació fàcil.

En atac, estem llegint molt bé les transicions amb la pilota pel centre, canals per les bandes i les passades sobre bot després d’alternar, comencen a ser un segell identitari del nostre bàsquet. A més, en estàtic, estan apareixent les primeres accions obrint el camp amb 5 obertes i fent diversos talls per generar accions de tir senzilles deslliurant la zona.

Estem molt contents pel canvi i el treball que hem fet aquestes 2 setmanes de novembre. La feina dels entrenaments comença a veure’s reflectida en els partits i així, creixerem molt com equip. Seguim anant cap amunt noies!! I recordeu, si aconseguim una nova victòria el proper divendres, tindrem premi

#letsgoeixic