PREINFANTIL FEMENÍ

Associació EIXIC 32 – Escola IPSE 27

Divendres passat, afrontàvem un dels reptes més importants de la 2a volta d’aquesta segona fase i vam poder resoldre-ho jugant a casa contra un rival que ja ens havia superat dos cops aquesta temporada.

Sabíem de la importància del partit però durant la primera meitat del partit, en cap moment vam estar connectades en defensa i vam perdre moltes referències en esquenes i en l’atac del bot anàvem tard i sense seguir les pautes. En atac però, vam saber aprofitar les accions on podíem treure redit i això ens va permetre estar al partit amb un menys 3.

A la meitat del partit, xerrada per donar importància a la nostra defensa i recordar que sense ella, som més vulnerables i sobretot, en atac no podem córrer ni treure la pilota tan fàcil per anotar en superioritats. El quart període va ser molt bo però al cinquè vam tornar a perdre l’avantatge i es van situar només a dos punts. En el darrer vam saber contenir les emocions i deixar al nostre rival per sota en tot moment.

Cal reconèixer però, que l’IPSE va fer un gran partit i que va afrontar un partit decisiu amb 7 jugadores i que una de les jugadores més determinants es va lesionar al 3 període i no va poder jugar més.

Volem destacar que arribem a l’aturada de Setmana Santa amb una posició immillorable per afrontar amb il·lusió una possible classificació per les fases de Barcelona (semifinals i final) però també sabem que ens queden 7 partits, dels quals, 4 són molt complicats i que si juguem al nostre nivell més alt, els podem afrontar amb moltes garanties però si ens relaxem, estarem fora de competició. Toca descansar i anar-hi amb tot als entrenaments que queden per afrontar dos mesos que poden ser molt “xulos” i podem tancar una temporada pel record.

#letsgoeixic