ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

teatre

El teatre es concreta com una activitat extraescolar on els infants tindran l’oportunitat d’expressar sensacions, emocions i interessos.

dansa moderna

Es duran a terme activitats relacionades amb balls de diverses tipologies per poder afavorir l’expressió a través del propi cos i la música.

Esplai Xicranda

Activitat mensuals en cap de setmana per l’alumnat des de P-3 fins 6è de Primària que es duran a terme a l’escola, es faran excursions i activitats per famílies.

escola de bàsquet

Volem que l’escola de bàsquet sigui una activitat important dins la formació integral del nen i la nena, conduint i millorant el desenvolupament físic i motriu de l’alumne.

prebàsquet

A primer i segon de primària treballem específicament el bàsquet. D’octubre a desembre aprendrem les bases del joc; a partir del gener començarem l’esport de competició.

bàsquet

L’activitat extraescolar de bàsquet pretén aproximar l’alumnat de l’escola a un esport de competició.

música

A l’escola entenem l’extraescolar de música com un procés d’aprenentatge que comença a 3r de Primària i que va creixent en funció de les  necessitats i interessos de cada alumne.

anglès

Aquesta activitat extraescolar es defineix com un complement a l’aprenentatge que el nostre alumnat duu a terme a les classes d’anglès de l’escola.

BÀSQUET MARES

Permetre a les famílies formar part d’un equip de bàsquet de mares de l’escola que es troba cada setmana per  jugar partits.

FIT EIXIC

Activitat que proposa a les famílies una nova forma de fer esport basada en un entrenament funcional.

ROBÒTICA

Activitat que proposa endinsar a l’alumnat en la temàtica de la robòtica a través de la programació, construcció d’objectes i robots.

CONTACTA’NS

asoeixic@gmail.com