COLÒNIES D’ESTIU EIXIC 2023

COLÒNIES D’ESTIU EIXIC 2023!!

GRÀCIES PER AQUESTA GRAN AVENTURA MÀGICA

Diuen que tornar sempre és la millor part de l’aventura… I aquí hi som, de nou, un 15 de juliol per posar el punt i final a les Colònies d’Estiu EIXIC 2023: els 10 i 6 millors dies de l’any emmarcats en una història meravellosa.

Hem ajudat a la Safira, la Calipso i en Finn. Ells i elles ens necessitaven per posar els 4 elements de nou a lloc i hem tornat a demostrar que els nens i nenes estan fets i fetes d’una màgia molt especial. Una edició més, tants infants com monitors i monitores hem compartit àpats, piscines, jocs i sobretot, hem crescut com a persones superant-nos en un indret meravellós que només apareix en el mapa de totes les persones que viuen aquest projecte amb un sentiment únic i singular.

Volem tenir un especial record als nois i noies de 6è per acompanyar-nos tants i tants anys. Us desitgem que mai deixeu de ser qui sou i sobretot: voleu ben amunt, per sobre les teulades.

GRÀCIES als infants per ser el motiu més important per seguir fent lleure i ser la guspira d’aquest projecte. Volem agrair també a les famílies el fet de dipositar tota la seva confiança en nosaltres i finalment, volem donar un GRÀCIES en majúscules a l’equip de monitores i monitors per preparar i estimar-nos amb tant dedicació, des del mes d’octubre, la millor història que pot existir i que no es pot entendre si no la pots viure.

Us desitgem un molt bon estiu 2023 i ara, comença el compte enrere per tornar a viure-ho de nou. Aquí, a la Garrotxa, entre gorgs, boscos i camps de vaques, el misteri d’un nou viatge comença a forjar-se ben endins d’unes muralles, que per nosaltres, sempre tenen i tindran una màgia molt especial.

Equip de Monitores i Monitors d’EIXIC

FOTOGRAFIES DIA 9 i 10

DIA 1

Ja som aquí, ja hem arribat!!

Avui ha començat la millor aventura de grans i petits.

36 infants i 11 monitors i monitores hem arribat a Mas Coromina per començar la nostra història.

Instal·lats i cercant les primeres pistes sobre la Zafira i Finn.

Demà us seguirem explicant com va la nostra aventura!

FOTOGRAFIES DIA 1

DIA 2

Avui hem dut a terme el primer dia de les Colònies complet per part de les dues Colònies. Comencem a endinsar-nos en la terra d’Avatar, sabent que hem d’aconseguir dominar els elements.

A petits, viatgem amb l’Otto i a grans, continuem amb en Finn ajudant-nos amb gent d’una civilització un tal peculiar.

FOTOGRAFIES DIA 2

FOTOGRAFIES DIA 1

DIA 3

Tercer dia de Colònies i ens hem despertat amb l’erupció del volcà. Tant grans com petits hem realitzat una excursió per seguir cercant més pistes sobre el secret de la terra del foc.

La Zafira i en Finn segueixen amb la gran aventura i aquesta nit, tindran una gran sorpresa. Demà us expliquem més coses-

FOTOGRAFIES DIA 3

DIA 4

Avui, quart dia de les Colònies i hem arribat a la terra de l’aire on petits, es troben presoners en un espai del no res i grans, també han arribat a un indret on estan tancats. Ahir, la nostra història va fer un gir inesperat per tancar el dia.

La Safira i en Finn són els que tenen el poder a la terra del foc i van encendre els ous de drac després de tants i tants anys sense tenir dominadors. Demà, arribarà minis i ja hi serem tots i totes al complet! Tenim moltes ganes!!

FOTOGRAFIES DIA 4

DIA 5

Cinquè dia de les Colònies EIXIC i avui, han arribat els MINIS. Ja hi som tots els nens i nenes d’aquesta edició. 58 infants i 16 monitores i monitors.

És un goig veure la casa plena d’alegria i les tres històries estan en marxa amb moltes coses en comú i les sorpreses que vindran!

FOTOGRAFIES DIA 5

DIA 6

 

Sisè dia de Colònies amb moltíssimes coses a destacar. Minis ha començat a viatjar en un món ple de fades. A la tarda, totes les Colònies, han ajudat a elfs a superar una maledicció on hem après a col·laborar amb una activitat de tarda on Minis, Petits i Grans s’han barrejat per dur a terme una activitat conjunta!

A més, avui picina per combatre un dia molt calorós

Seguim gaudint de les Colònies

FOTOGRAFIES DIA 6

FOTOGRAFIES DIA 5

DIA 7

Dia de molta activitat dels nostres infants a Mas Coromina. La Colònia de Minis ha dut a terme excrusió i a la tarda, han seguit amb la seva història acompanyant a la Calipso. El grup de Petits i Grans han començat el gran joc.

El primer gran joc de la història on petits i grans sumen en una mateixa patrulla amb nens i nenes des de 3r fins 6è. Esperem gaudir d’una gran aventura!!

FOTOGRAFIES DIA 7

 DIA 8

Avui, el primer Gran Joc de la història de les Colònies EIXIC entre Petits i Grans ha finalitzat amb un ambient espectacular.

La Colònia de Minis ha començat el seu gran Joc i demà serà el darrer dia complet de les Colònies EIXIC 2023. Encara hem de buscar en Poseidón Atlas i queden un munt de sorpreses que ens esperen

FOTOGRAFIES DIA 8

.