INFANTIL FEMENÍ

CB Abrera 48 – Associació EIXIC 59

Tercer partit de la Fase Regular del nostre Infantil Femení en una pista, que havia de ser complicada però que vam saber imposar el nostre joc durant més de ¾ parts de l’enfrontament.

Vam començar amb bones accions en atac però en defensa, érem molt vulnerables i l’equip local ens va sobrepassar per dos punts. A partir del 2n període ens vam connectar i saber llegir on podíem fer mal a les seves jugadores. Vam moure la pilota amb criteri i les lectures d’aprop i lluny per trencar, van ser claus per fer molts punts.

En defensa, vam saber llegir moltes accions però encara podem ser més metòdiques i concedir menys accions fàcils per anotar als rivals.

Finalment, volem destacar que tot l’equip va estar entregat tant a pista com a fora i això, ens ha de servir per créixer i per recuperar la il·lusió per una segona fase de la temporada, que encara, ens pot donar moltes alegries i bon bàsquet.

Després del partit, una gran trobada i dinar entre famílies i jugadores per fer pinya en un dissabte per recordar!

MVP:

Lola: va saber atacar quan tocava, castigar les seves rivals i la pausa en el seu joc va ser la clau per poder enfilar-se fins als 21 punts i ajudar a tot l’equip amb aquest esperit que tant ens pot donar. Exemple de capitana en aquest partit 15!

La setmana que ve, tornem a jugar a domicili i volem tornar a ser molt competitives per gaudir del bàsquet!

#letsgoeixic