INFANTIL FEMENÍ

Maristes Sants Les Corts 39 – Associació EIXIC 42

El passat dissabte vam disputar un dels partits més complicats d’aquesta segona fase contra un rival el qual ens trobàvem per 4t cop aquesta temporada. Anàvem amb 7 jugadores i tot i que moltes, sabíem que per reglament, el partit no es podia guanyar en qüestions normatives, volíem dir la nostra i competir després de portar 3 setmanes sense fer-ho.

El partit va ser un autèntic intercanvi de cops alternant quarts on érem rigoroses en defensa i teníem més opcions en atac, amb altres que ens costava aturar les seves jugadores referència.

Partit molt i molt disputat, on vam treure tot l’esforç i registres per emportar-nos un final amb molt de mèrit per tenir totes les circumstàncies en contra a l’hora d’afrontar un duel contra les segones classificades de la nostra lliga.

A mode de reflexió i com us vaig concretar en el vestuari: juguem per ser millors jugadores i sobretot, millors esportistes. Afrontar el partit sense excuses, sense deixar-nos anar i jugar per nosaltres, independentment de tots els elements fora de la pista (classificacions, resultats i aplicacions mòbil) és el que us fa créixer com a jugadores de bàsquet. Ja sabeu que a mi, quedar primeres, terceres o últimes m’és indiferent perquè sé que si cuideu el COM, sou dels equips més competitius de tota la categoria perquè porteu demostrant-ho tot l’any.

Ara, ens toca seguir entrenant aquest mes. Ens queden 2 partits i volem ser el nostre bàsquet per fer-nos gaudir i sobretot, tancar la temporada entrenant TOTES i tornar a bones dinàmiques

Seguim noies #letsgoeixic