PREBÀSQUET COMPETICIÓ

Associació EIXIC – Vedruna Gràcia

Divendres l’Escobol va jugar a casa contra el Vedruna de Gràcia en un gran partit tant en atac com en defensa.

Els objectius d’aquest últim partit eren 3: defensar fent “pistoletes”, anar a agafar el rebot i per últim fer la recepció en U + córrer pel costat contrari.

Els dos primers quarts van ser molt i molt bons en quant aquest últim objectiu. Els jugadors i jugadores van intentar i moltes vegades amb èxit botar per la banda i buscar un passe de contraatac al costat contrari. Així vam tenir l’oportunitat de tirar a cistella sense defensa vàries vegades.

La resta del partit vam continuar provant aquestes passades i vam anar millorant la nostra defensa, entenent com hem de col·locar el cul a la canasta que defensem i anar amb més intensitat al rebot. Volem destacar molt positivament la implicació i els ànims que es van donar els jugadors i jugadores entre ells i elles

MVP DEL PARTIT
Les entrenadores hem estat parlant i no ens hem pogut decidir per 1 sol MVP del partit. Creiem que TOTS I TOTES heu de ser els MVP del partit. Com hem dit a la crònica heu estat animant, assolint els objectius que us havíem plantejat, escoltant les indicacions i sobretot i heu posat moltes ganes totes i tots.

I el dissabte que ve Torneig a Sabadell abans de Setmana Santa!
1,2,3…EIXIC!