PREBÀSQUET COMPETICIÓ

Joventut Les Corts – Associació EIXIC

Aquest darrer dissabte l’equip del Prebàsquet ha fet el seu primer partit en competició i quin primer partit. Hem jugat a una pista prou gran de pavelló contra el Joventut Les Corts.

Hi havia una mica de nervis al ser el primer partit dels jugadors i jugadores en partit oficial però les seves ganes de jugar han fet que els nervis desapareguessin des del primer quart.

Al començar el partit les entrenadores vam demanar dues coses: estar concentrats i concentrades al llarg de tot el partit i fer passes per atacar. I així va estar. Tots els jugadors i jugadores van estar concentrats al partit tant a la banqueta com a pista i tots i totes van voler aportar a l’equip. Portem ja alguns entrenaments practicant el passe de contraatac i estem contentes que els jugadors i jugadores s’atreveixin a intentar-lo fer per donar oportunitats de fer cistella als seus companys i companyes.

Per altra banda, hem de veure, jugadors i jugadores, que a vegades una entrada que sembla que ja la sapiguem fer, a l’hora de la veritat, al partit, no sempre l’encertem. Per tant, cal que ens esforcem al màxim en tots els exercicis dels entrenaments.

I volem destacar positivament que des de la banqueta animessin als companys i companyes que estaven jugant a la pista.

 Ara toca continuar entrenant i millorar pel partit següent!

1,2,3… EIXIC!