JUNIOR FEMENÍ

Corbera 40 – Assoaciació EIXIC 43

Partit que ens tornen a defensar en zona des del minut 1 i en la gran majoria de partit. Això fa que no comencem gens bé en atac, però a sobre en defensa deixem que ens facin cistelles amb massa facilitat. Ens costa moure la pilota i a sobre no ens entren els triples. Tots aquests fets fan que al final del primer quart anem perdent 16-4. Possiblement la diferència mes gran que hem hagut de remuntar aquest curs.

Al segon període comencem a defensar en zona també nosaltres i aturem la seva ofensiva, a poc a poc anem anotant i retallant en el marcador la gran diferència. En els últims 3 minuts passem a fer pressió tota la pista, ens surt prou bé i robem 2 pilotes importantíssimes que acabem anotant. Parcial de 5-15 que ens posa en disposició de poder lluitar per la victòria en la segona meitat.

Xerrada al vestuari i sortim amb moltes ganes de mossegar i capgirar la dinàmica dels primers 20 minuts. De fet el nostre primer atac anotem un triple i ens posem 1 per davant. Però llavors tornem a atacar sense criteri i amb poc encert exterior, de fet en tota la resta del quart només anotem 1 triple més en l’últim minut de joc, en defensa apretem i només encaixem un parcial

negatiu de 9-6. En el últim quart, pugem línies defensives, robem més pilotes i capgirem la dinàmica del partit, acabant amb un parcial de 10-18 que ens permet endur-nos un partit que no pintava gens bé al llarg dels 35 primer minuts.

Felicitar a l’equip sobretot per l’esforç defensiu en els últims 30 minuts, i pel fantàstic 12/17 en tirs lliures, un 70% que ens ha permès guanyar el partit.

MVP: Carla, 7 punts (amb un 5/6 en tirs lliures), moltíssimes rebots ofensius i grans defenses. Marina, 2 tirs lliures importantíssims i una molt bona defensa. Julia, 7 punts, bona intensitat defensiva i cada cop tancant millor el rebot defensiu.

A seguir treballant noies, no ens podem despitar gens!!