CADET FEMENÍ

Associació EIXIC 53 – C.B. Prat B 43

Tornada de Setmana Santa i nova victòria del nostre Cadet femení, aquest cop a casa davant del C.B. Prat!

Partit molt complet i consistent tot i que ens va costar agafar una mica el ritme durant els primers minuts de joc, sobretot en atac. Poc a poc vam entrar en partit i tot i anar més o menys empatades durant la primera part, la sensació és que el vam tenir bastant controlat.

Un gran 3r quart va fer que ens poséssim 40-27 al marcador, estàvem tenint moments molt bons de joc, aprofitant avantatges i atacant aro després de moure bé la pilota i generar espais, i el més important, ser valentes cap a cistella. A partir d’aquí i durant tot l’últim quart l’equip rival ens va fer una defensa en zona, era el primer cop que ens defensaven així i no l’havíem treballat mai encara. Això ens va trencar la dinàmica que teníem en atac i vam baixar el ritme anotador, però en defensa vam ser prou consistents com per no perdre l’avantatge en cap moment. La part positiva és que sent el primer cop que jugàvem contra zona no ens vam estampar i vam poder treure bones accions en atac, amb lo poc que vam poder ajudar a les noies en algun temps mort vam tenir alguna bona lectura de quins espais ocupar i on trobar avantatges per finalitzar més fàcil.

Estem molt contents per aquestes dues victòries seguides que portem, però aquest treball ja s’estava veient també en la resta de partits on no aconseguíem guanyar, cada cop minimitzem més aquells errors que ens perjudicaven tant, no perdem tantes pilotes, en defensa estem concentrades, no tenim “despistes” i en atac estem generant més accions en cada partit, seguim tenint poc encert a vegades i fallem moltes accions, però poc a poc anem millorant els nostres registres en atac i l’encert tant en tirs lliures com en tirs de camp!

A seguir treballant noies i segur que podrem gaudir de més partits així i de millors aquesta temporada!