CAMPAMENTS EIXIC 2024

 

 Hem arribat al final de l’aventura! 6 dies on hem pogut gaudir de la natura; hem pujat el cim de la Garrotxa, hem saltat i gaudit del barranquisme a Sadernes aturant el món entre rius i un paisatge espectacular! Hem recordat el que era un Gran Joc i finalment, vam sumar 34K en bicicleta per assolir reptes impensables! Els monitors i monitores volem agrair-vos per com ho heu viscut TOT!!
 
Ha estat un regal com heu gaudit, sumat i somrigut amb nosaltres aquests dies! Quedeu-vos amb això i recordeu que els Campaments i el Lleure us fan ser la vostra millor versió. Exploteu-la i cuideu-la SEMPRE!! Gràcies famílies per la confiança, equip de monitores i monitors, nois i noies, Mas la Pinadella i @corriolserveis per fer-ho possible!! Que gaudiu de l’estiu i us esperem a la propera edició!!!
 
#campamentseixic2024 #laforçadecreixerimaginant

 DIA 1 I DIA 2

Després de 2 dies de Campaments, us presentem les activitats que hem realitzat aquests dies.

Ahir, dilluns 24 vam arribar a la casa, ens vam instal·lar, vam fer alguns jocs i vam gaudir de l’activitat de nit.

Avui, hem fet la el cim de Puigsacalm, el pic més alt de la Garrotxa i he  pogut gaudir d’un ascens de 450 metres i uns 7,5km d’anada i tornada.

A la tarda, hem arribat a la casa per gaudir de piscina i a la nit, farem joc de nit. Demà, més i millor!!!!

FOTOGRAFIES DIA 1 I DIA 2

DIA 3

Avui 3r dia de Campaments, hem gaudit de l’activitat de barranquisme. Aquesta vegada hem realitzat una ruta nova i molt xula tant en paisatge com en salts. Hem fet barranquisme des de Sadernes.

A la tarda, hem gaudit de jocs i dinàmiques, i a més, una estona de piscina per descarregar del cansament d’aquests dos primers dies.

FOTOGRAFIES DIA 3

 

DIA 4 i DIA 5

El dia 4 vam gaudir del Gran Joc de Campaments on vam estar jugant per patrulles i vam fer diverses proves per poder recordar alguns grans moments de quan èrem petits.

El dia 5 ha estat el dia de BTT. La ruta ha estat molt bé; hem pogut gaudir de Sant Joan Les Fonts, les gorgues de Sant Pere Despuig. Un total de 34km on tots i totes ho han donat tot. Aquesta nit farem un bon tancament amb una gal·la d’actuacions.

Demà, darrer dia de Campaments i volem gaudir d’aquest gran grup durant les últimes hores.

FOTOGRAFIES DIA 4 i DIA 5