CAMPAMENTS EIXIC 2024

1r i 2n d’ESO – 24 al 29 de Juny

 

Us presentem els Campaments EIXIC 2024. Aquests es duran a terme del 24 de juny al 29 de juny la Casa de Colònies La Pinadella ; casa de colònies situada a prop del municipi de Sant Joan Les Fonts (La Vall de Bianya)

Aquesta activitat va destinada a alumnes de 1r i 2n d’ESO. Les places són limitades a 30 alumnes. Cada curs tindrà 12 places disponibles. Quan s’arribi a les 12 places destinades a cada curs, es generarà una llista d’espera si escau i s’ajustaran les places en funció de la demanda de cada curs i la llista d’espera corresponent.

Aquesta activitat es troba inclosa en les activitats d’estiu de la Campanya Vacances d’estiu 2024 de l’Ajuntament de Barcelona i hi han 6 places destinades a aquesta campanya.

El període d’inscripció s’obrirà el 18 de març i finalitzarà el 3 de maig . Aquesta inscripció la podeu dur a terme a través del següent formulari.

Formulari Inscripció Campaments EIXIC 2024 – 1r i 2n d’ESO

ACTIVITAT ADHERIDA A LA CAMPANYA D’ESTIU 2024 DE BEQUES DE L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

L’Associació EIXIC Lleure i Esport forma part de la Campanya d’estiu 2024 de l’Ajuntament de Barcelona (https://vacances.barcelona.cat/ca/).

Així doncs, 6 places dels Campaments EIXIC 2024 rebran ajudes de l’ajuntament de Barcelona  per  aquelles  famílies  que  ho  sol·licitin  a  partir  del  dia  6  d’abril  i  fins  que s’exhaureixin aquestes places. Un cop exhaurides aquestes places, es genererà un ordre de llista d’espera en cas d’alguna baixa.

Per poder realitzar el tràmit, aquest any, caldrà tenir IdCAT i dur a terme el tràmit a de sol·licitud de beca.

Aquest formulari d’inscripció serà el següent i el trobareu en aquest enllaç:

Formulari Campanya Vacances Estiu Barcelona 2024- Campaments EIXIC- 1r i 2n d’ESO