ESPLAI XICRANDA EIXIC

5a Trobada: PARC DEL LABERINT D’HORTA

El passat diumenge 4 de Febrer, vam endinsar-nos en el Laberint per seguir trobant part de la història que estem creant.

Allà, en Caaarlos i la Ninfa, ens van empetitir i vam poder recuperar part de la història.

Ens veiem a la propera trobada del Març!

4a Trobada : IE EIXAMPLE

En aquesta primera trobada del 2024 teníem l’objectiu de recuperar la clau. I HO HEM ACONSEGUIT!!

Gràcies a les estàtues, hem pogut recuperar la clau del teatre d’en Paolo i a més, hem aconseguit “fitxar” un cantant un tant peculiar.

Us esperem al febrer!

1a Trobada : PLATJA DE MONGAT

Avui, hem realitzat la 1a sortida del curs de l’Esplai a Mongat!

Hem conegut al director dramaturg Volare a qui volem ajudar per muntar l’obra que salvarà el seu teatre!

Hem fet jocs i activitats per aconseguir crear l’inici del guió de la nosobra, on infants seran els grans creadors i creadores durant tot el curs!

2a Trobada: IE EIXAMPLE

Avui hem gaudit d’una tarda espectacular ajudant a en Paolo Volare i en Joan a conèixer el teatre i seguit creant la nostra obra que salvi el teatre del nostre amic italià.

Hem gaudit interpretant improshows, obres de teatre i relleus musicals. Finalment hem fet una cerca d’animals especial per tancar una tarda de 10!

Moltes gràcies infants i monitores i monitors!!

3a Trobada: PASSEJADA NADALENCA I PARC DE LA BARCELONETA

La 3a Trobada ens va permetre gaudir d’un Passeig per la Fira de Santa Llúcia, el barri del Born i vam arribar al Parc de la Barceloneta, on el Paolo Volare, ens va posar a prova per saber si sabíem parlar amb els animals.

Finalment, vam demostrar ser molt bons i bones i el nostre estimat director de l’obra que estem escrivint, ens va donar la clau del seu teatre però..OHHH, ens la van robar i ens hem quedat sense. 

Us esperem a la propera trobada per recuperar-la!