ESPLAI XICRANDA EIXIC

4a TROBADA ESPLAI XICRANDA – EIXIC

El passat dissabte 28 de gener, els infants de l’esplai Xicranda- EIXIC van ajudar a l’Antonio Rebollo a trobar les coordenades per recuperar l’arc més famós de la història de la nostra ciutat.

El proper diumenge 26 de febrer us esperem en la Sortida a Vallvidrera, on haurem d’anar a trobar l’arc i recuperar-lo

Us hi esperem!!

3a SORTIDA DE L’ESPLAI XICRANDRA – EIXIC

El passat diumenge 18 de desembre, els nens i nenes de l’esplai vam anar a salvar el Nadal de la ciutat de Barcelona. Per això, vam haver d’anar a buscar al “caganer” del pessebre i fer jocs per tornar-li l’alegria i recordar-li com és d’important per tots i totes!!

1a SORTIDA ESPLAI XICRANDA-EIXIC

PLATJA DE MONGAT NORD – PESCADOR SALVADOR

El passat diumenge 23 d’octubre vam gaudir de la primera sortida del curs de l’esplai Xicranda- EIXIC.

Vam anar fins la Platja de Mongat, on vam poder conéixer en Salvador, un pescador del poble que ens va explicar els problemes que té aquests darrers anys per feinejar i poder fer la feina que més li agrada; pescar. Ens va concretar que per la contaminació, abocament de residus i la contaminació de les grans ciutats, la seva feina ha esdevingut gairebé heroïca i ens va demanar que l’ajudèssim, a través de jocs, a conéixer espècies de peixos que tenim a les nostres platges i també, que intentéssim netejar els residus que ens trobàvem.

Finalment, després d’un matí molt divertit, ens va donar un tros de mapa de la ciutat de Barcelona i ens va dir que durant tot l’any, ens trobaríem a molts personatges ilustres per completar totes les aventures d’aquest any a l’Esplai!!

Us esperem a la propera trobada!!

#laforçadecreixerimaginant