CADET MASCULÍ

Associació EIXIC 100 – El Círcol B 53

Divendres passat, el cadet masculí va jugar un partit ajornat referent a l’últim partit de la primera volta. Ens vam plantejar aquest enfrontament com una oportunitat de demostrar-nos com volem jugar i com podem fer-ho. Des de com ens comportem amb els companys, passant per l’agressivitat que necessitem en atac i en defensa, i finalment com ens hem de moure a pista per generar-nos els espais per a poder ser més efectius de cara a cistella. Sens dubte vam
assolir tots els objectius divendres passat.

Ja des de l’inici vam poder marcar el ritme del partit en atac, vam generar moltes situacions al contraatac fruit d’una defensa activa i efectiva, i d’un bon control del rebot defensiu. Alhora que quan tocava jugar l’atac estàtic érem capaços de generar-nos espais després d’enllaçar un parell de passades, combinat amb els mà a mà i els bloquejos directes. Al primer quart vam anotar 27 punts, una anotació més que correcte, tot deixant al rival en 15 punts.

Durant el segon quart, la dinàmica no va variar, quatre triples convertits en aquest període ens tornen a demostrar com vam trobar les situacions i les vam saber aprofitar, de nou, uns dels objectius de partit que ens vam proposar, el vam complir, ningú tenia por a assumir l’acció de tir sempre que aquesta apareixia, molt bona feina en aquest sentit!  Final del segon quart 59 a 25.

Durant la segona part vam plantejar-nos com a repte no baixar la tensió defensiva, de nou per demostrar-nos que som capaços d'estar endollats defensivament durant 40 minuts, i així va ser, tot deixant al rival per sota dels seixanta punts al final del partit. No cal dir que vam continuar estant molt encertats de cara a cistella, sumant molts contraatacs. Vam mantenir un ordre prou lloable en atac estàtic, tot i que el partit ja estava bastant trencat; i les accions defensives del rival ban baixa en intensitat.

Finalment, vam acabar sumant 100 punts, enhorabona a tots! Absolutament tothom va sumar punts, però el que més destacaré serà l’actitud mostrada a la banqueta, durant els temps morts o els canvis de quart, com vam comunicar-nos entre nosaltres, sempre des del respecte i amb intenció d’animar-nos i encoratjar-nos a continuar concentrats en l’objectiu de treure el millor resultat possible. Cal destacar que l’altre dia ens va sortir quasi tot, fet que crec que ja ens mereixíem, ara bé, cal mantenir i alimentar aquesta dinàmica generada l’altre dia, de tal forma que en partits més ajustats de les pròximes jornades siguem capaços d’anar tots a una a
per ells.

La nota més negativa d’aquest partit va ser la lesió de turmell de l’Ivan, per sort no té fractura i en tornar de Setmana Santa segur que es podrà reincorporar sense problemes, igual que l’Oriol, que també arrossegava molèsties d’esquena i no va poder jugar el partit, espero que amb aquests dies de festa us recupereu per tornar a tot gas!

Res més equip, felicitats i a gaudir molt de la Setmana Santa!!!