CADET MASCULÍ

Associació EIXIC 52 – Lestonnac 54

Dimecres dia 8, el cadet masculí va jugar l’últim partit de la temporada a casa. El partit començava amb un parcial en contra de 10 a 2, tot i estar prou bé en atac però amb poc encert. La defensa ens va guiar durant gran part del partit, no va ser fins que vam començar a assegurar els rebots ofensius, sumat a la gran feina a l’hora de fer canvis defensius quan ens jugaven bloc directe, sabent defensar per davant quan calia i tornat a canviar quan era necessari i possible, quan vam estar mantenint aquest nivell defensiu, l’atac quasi que ens surt sol.

D’aquesta manera ens vam plantar a la mitja part 27-32, partit molt igualat. La dinàmica es va mantenir durant la segona part, el nivell físic va ser molt alt durant tot el partit, s’ha de felicitar a l’equip per la temprança demostrada, vam saber jugar físicament sense enfadar-nos ni reclamar a l’àrbitre. Tanmateix, i podent haver arribat en un altra situació més còmode, ens vam plantar quan falten 26 segons a només dos punts de distància. Vam tenir una possessió per empatar o guanyar, malauradament no va poder ser, ara bé, s'ha de destacar l¡actitud i empenta de tots i cadascun dels jugadors, vau jugar un molt bon partit!

Això ja s’està acabant, el pròxim dia 25 tenim l’últim de la temporada, a pencar fins al final!1…2…3…EIXIC!

Associació EIXIC 67- AE Les Corts – UBAE Les Corts 44

Dissabte dia 4 vam jugar a l’escola el partit que ens enfrontava a un rival que teníem moltes ganes que vingués a casa nostra, tots volíem treure’ns l’espina del pitjor partit de la temporada, que el vam fer a casa seva.

El primer quart va estar molt igualat, amb un intercanvi de cistelles continu, tot i que vam concedir un parell de triples que podríem haver evitat perfectament si estàvem més actius en defensar el perímetre. El segon període el podem valorar com el moment en què vam trencar el partit, parcial de 18 punts a favor i només 6 en contra, ens plantàvem a la mitja part 38-27 gràcies a una defensa excel·lent i un atac desacomplexat, sabent quan s’havia de córrer al contraatac i quan s’havia de jugar amb més paciència per moure la defensa.

Durant la segona part no vam baixar en cap moment la intensitat i la concentració, fet que ens va deixar uns últims minuts en què ens ho vam passar bé jugant sense gaire pressió, però de nou sabent acabar la feina pencant fins a l’últim minut de partit. Felicitats, equip!! 1…2…3…EIXIC!