CADET MASCULÍ

 

Associació EIXIC 60 – C.B. Castellbisbal 50

Partit molt complet del nostre Cadet Masculí, concentrats tot el partit, sense baixar el nivell defensiu en cap moment i sent constants en atac. Tot això va sumar per aconseguir una nova victòria aquesta segona volta!

Vam sortir molt ficats des del primer minut, ens va costar parar algun dels seus jugadors però en nivell general vam complicar molt al rival amb la nostra pressió tota la pista, no només robant alguna pilota sinó fent incòmode cada atac seu.

Per altre banda, en atac va ser el partit que menys errors vam cometre, seleccionant bé les passades, bon moviment de pilota i buscant les millors opcions en cada atac per trobar cistelles fàcils. Cada jugador sent important en atac i generant perill, no depenen de que sempre fiquin punts els mateixos.

Tot el partit vam anar empatats, fins a un 3r quart espectacular (28-14 de parcial) que va trencar el partit i ens va a permetre arribar amb un avantatge còmode al final del partit.

MVP: Sense dubtes en aquest partit creiem que va ser clau l’Iván, no tant pels punts (en va fer 9) sinó per tot el que ens aporta a l’equip a pista, tant defensivament com en atac, a nivell d’intensitat i energia, lluitant cada pilota, anant a cada rebot i cada cop veient millor els seus punts forts en atac i anotant.

Let’s go EIXIC!!!