CADET MASCULÍ

Sagrat Cor Sarrià 49- Associació EIXIC 81

Partit aplaçat del Cadet Masculí a casa del cuer del grup i no per això, va ser un enfrontament senzill i còmode. Malgrat el resultat del partit, amb 32 punts de diferència, l’equip va mostrar un maduresa digna de felicitació envers un partit que no hauria d’haver tingut cap mena d’història si el col·legiat del partit, no hagués agafat el protagonisme d’aquest.

Considerem que som un club que els nostres equips vetllen sempre pel respecte envers a tots els i les àrbitres des de la direcció esportiva, els seus entrenadors i entrenadores i educant als nostres jugadors i jugadores per fer-ho.

Malgrat tot, dissabte, des del minut 1 i sobretot, durant tota la primera part, es va intentar treure del partit a jugadors de 15-16 anys i això, creiem que està fora de lloc i no ajuda ni als “nanos” ni al desenvolupament del partit; 7 dels nostres jugadors van acumular 3 o 4 faltes, una tècnica i la resta, ballaven entre les 2 i només un jugador no va ser sancionat amb una única falta. Al descans, un total de 18 faltes personals en contra en un partit sense cap mena de duresa defensiva perquè literalment, es castigaven contactes inexistents en molts casos.

Dit això, considerem que l’equip va poder fer el seu joc en atac durant gairebé tots els minuts i va saber afrontar un partit amb 32 minuts de zona del rival. Vam moure la pilota i vam saber seleccionar aquelles accions per treure redit.

En defensa, sense poder apretar com li agrada al Cadet Masculí, es van veure desubicats en moltes accions i això, va donar facilitats al rival per anotar.

MVP:

Felicitar als 10 jugadors i les famílies per la pro activitat, per animar-se i seguir practicant l’esport que tant ens agrada!

Felicitats!! #letsgoeixic