CADET MASCULÍ

La Marina 66-Associació EIXIC 81

Partit que ens va costar força arrencar però a la que vam donar tot de nosaltres, 2n i 3r període, ja ens vam posar per davant en el marcador.
Vam incoporar la pressió tota la pista i la veritat és que va sortir molt bé, de fet, a la mitja part ja ho vam comentar, va ser el nostre motor per tal d’imposar-nos al marcador. Vam llegir molt bé com fer els 2c1 i treiem moltes situacions de contraatac, precipitant el rival a jugar ràpid i a prendre decisions moltes vegades equivocades.
Un altre aspecte que voldríem destacar són les transicions en contraatac, en quan superàvem la primera línia defensiva trobàvem molt bones situacions per part de tots els jugadors al costat de cistella. 
Com a aspecte a millorar, massa punts encaixats l’últim període, 26, els quals ens van fer acabar el partit amb un regust extrany. Hem de mantenir el nivell defensiu independentment del resultat!
MVP: en aquest partit volem destacar a 3 jugadors. El primer és el Nico, ens ha demostrat què és capaç de fer, va anotar 6 punts i cada vegada juga amb més confiança. Voldríem destacar la seva inteligencia defensiva en la pressió tota la pista, sempre ben col•locat! Segueix aprenent així! El segon és el Jan Arroyo, quan les coses no anaven molt fines al 1r període va aparèixer amb grans aportacions per l’equip, va finalitzar el partit amb 14 punts! El tercer, i no menys important, l’Ivan, màxim anotador del partit amb 17 punts i molta duresa defensiva, sempre encarregant-se del millor jugador de l’equip rival.
Gran partit!