BENJAMÍ MIXTE

Sagrat Cor Diputació 46 – Associació EIXIC 39

Primera derrota després de molt de temps pel Benjamí Mixte. Derrota en un camp complicat i davant d’un equip molt intens i concentrat en tots els aspectes del joc.

Gairebé sense escalfar vam sortir a pista totalment desconnectats del partit, iniciant el primer quart amb un inèdit 11-2. Sabíem que no era el nostre joc i quins havien estat els errors i vam intentar millorar-ho, però en els dos quarts següents el ritme de partit ens superava. A l’inici de la segona part, per fi, vam poder córrer, anotar i ser l’EIXIC que coneixíem, entrant en molt bona dinàmica fins al final del partit.

Segurament, si el partit hagués durat un quart més ens el podríem haver emportat, ja que estàvem agafant molt bon ritme i veníem de dues setmanes entrenant a un gran nivell. És una llàstima que durant la primera meitat no poguéssim aplicar allò que havíem après i millorat.

No obstant, de tot el partit em quedo amb dues coses que van dir a la xerrada de després del partit els jugadors i jugadores: no hem deixat d’animar i hem treballat en equip. Ells i elles sabien que no havien fet una bona primera part, però tot i així en cap moment van abaixar els braços. Al contrari, van continuar lluitant fins que les coses van anar a millor, però per desgràcia ja era massa tard.

Dit això, queda molta lliga i seguirem treballant per ser cada cop més competitius.

MVP: Aquesta setmana el jugador més destacat va ser el Khansuld. Va tornar a demostrar que és capaç de convertir accions molt valuoses en ambdues parts de la pista. Quan estàs al teu màxim nivell ets insuperable! Felicitats, segueix així!