MINI MASCULÍ

AEC Collblanc 40 – Associació EIXIC 76

Tercera victòria consecutiva en aquesta segona volta que ha començat tant bé pel mini masculí.

Tot just començar el partit, vam adonar-nos que la pista on anavem a pasar els següents 48 minuts, no seria una pista fàcil. Una grada ensordidora i unes dimensions molt més grans a les que estem acostumats, van fer-nos començar el partit amb cert neguit i nerviosisme, impedint-nos imposar el nostre joc.

Ara bé, un cop vam tenir clar que seria un partit llarg i complicat vam saber remar tots junts per sumar amb bons atacs que naixien, sobretot, de molt bones defenses. Un cop més, vam demostrar que podem ser un equip molt cohesionat en defensa quan ens ho proposem i això ens permet, alhora, iniciar atacs des d’on sabem jugar-los.

De la mateixa manera, volem destacar la passa endavant de tots els jugadors en quant al nivell d’atac durant el partit. A mesura que passaven els quarts i agafavem confiança vam començar a veure accions d’un alt nivell tàctic, difícils d’executar, però molt efectives davant de grans rivals. Tanmateix, quan aquestes accions no sortien, vam ser capaços de trobar les individualitats més destacades i treure’n profit.

Felicitats nois! La bona dinàmica dels entrenaments està fent-se visible a pista cada cap de setmana i això és el màxim que us podem demanar. Seguim treballant i sumant victòries que
aquesta lliga és molt i molt llarga!

LET’S GO EIXIC!