ESPLAI XICRANDA – EIXIC

SISENA TROBADA

El passat dissabte 12 de març, els nostres infants de l’esplai Xicranda-EIXIC vam gaudir d’una tarda on vam haver de descobrir si realment, el nostre amic Eustaki era bo o qui ens havia trait, era en Ciscu.

V am haver de preguntar a tots els ajudants i ciutadans de les contrades per descobrir la veritat.

Finalment, vam concretar que en Ciscu, ens havia enganyat, havia robat els tomàquets fa 2 mesos i que l’Eustaki era de fiar.

Ens trobem a la propera sortida, al mes d’abril!!

 

 

CINQUENA SORTIDA

El passat diumenge 21 de febrer, vam poder fer una excursió al Parc de l’Oreneta de Barcelona. Allà, ens vam trobar amb en Ciscu, que ens volia explicar una història sobre el nostre amic Eustaki, a qui portem tot aquest curs ajudant en les sortides i trobades del nostre Esplai.

En Ciscu, de Franciscu, ens va fer passar unes proves per gent gran i al final del matí, ens va explicar com era el nostre amic de petit i quines “malifetes” li havia fet durant la seva etapa com alumne, ja que en Ciscu, va ser el seu professor fa 30 anys.

Així doncs, ens vam quedar molt sorpresos!! L’Eustaki ens ha enganyat? En Ciscu diu la veritat? Tots aquests dubtes els seguirem resolent en la propera trobada de l’Esplai!! Ens veiem al Març!!!

 

 

QUARTA TROBADA

El passat dissabte 15 de gener vam gaudir d’una nova trobada de l’Esplai Xicranda-EIXIC a l’escola. Ens van visitar les germanes de l’Eustaki, dient-nos que el nostre amic estava molt trist a casa perquè algú li havia robat els tomàquets que tant de temps li havien costat de conrear.

Així doncs, teníem una misió, buscar i trobar qui era el causant d’aquest robatori però per fer-ho, havíem de fer proves que ens permetessin aconseguir les pistes per arribar fins l’indret on es trobava.

Vam superar totes les proves, el vam anar a buscar per l’escola i ens vam trobar amb un senyor que dormia tranquil·lament: en Ciscu, de Franciscu. Un home de 99 anys que no podia moure’s i que ens va dir que l’Eustaki ens havia enganyat i que ens trobarem més endavant, en la propera sortida per aclarir tots els problemes.

Us esperem a la propera sortida del febrer!!