COLÒNIES D’ESTIU EIXIC 2022

COLÒNIES EIXIC 2022!!!

LA FORÇA DE CRÉIXER IMAGINANT

15 de juliol… tornem a ser aquí amb una maleta plena d’experiències, de moments i hsitòries que guardarem a la capsa dels records i aquella que obrim un dia i somriurem per tot el que hem viscut en l’aventura més màgica de l’any.

Hem alliberat l’Olímpia ajudant a la Cabel, l’Eros i en Cratos. Hem gaudit de cada repte, de les piscines, dels àpats o de l’aventura de créixer imaginant

Volem tenir un especial record als infants de 6è per acompanyar-nos durant tants i desitjar-vos que mai deixeu de volar ben amunt, per sobre de les teuladaes.

Gràcies als nens i nenes per ser l’espurna d’aquesta aventura. Gràcies equip de monitores i monitors per ser el motor de tants i tants aprenentatges i vivències úniques. I gràcies famílies per ser el combustible donant-nos tota la confiança per seguir fent de les Colònies EIXIC, un projecte únic i vital per tots i totes nosaltres.

Us desitgem un bon estiu i esperem trobar-vos en la propera edició. Allà, enmig de les valls, camps de vaques i volcans de la Garrotxa, les primeres passes d’una nova aventura ja comencen a bategar esperant-vos de nou per a que sigueu les i els grans protagonistes!!

Bon estiu i GRÀCIES!!!

Equip de Monitores i Monitors d’EIXIC!!

DIA 1 

Ja som aquí, ja hem arribat! Avui han començat les Colònies d’Estiu EIXIC 2022!!

Matí per retrobar-nos amb la casa, conèixer-la per tots aquells i aquelles que no la coneixien.

A la tarda, l’Ares ens ha explicat que l’Olímpia es vol jubilar i tenim la misió de trobar succesors/es en tres disciplines; artística, mental i física. Comença l’aventura!!

FOTOGRAFIES DIA 1

DIA 2

Segon dia de Colònies i cada grup ha trobat noves trames per ajudar als personatges que ens van apareixent dia a dia.

A petits, hem ajudat al famós arqueòleg per veure si pot ser un bon candidat per les nostres Olímpiades. A la tarda, tenim un Scape Room amb un personatge que ens parla de la fi del món i tenim molts problemes per resoldre’l.

A grans, aquest matí ens hem aixecat amb els maies, hem hagut de resoldre un assassinat a través d’un Cluedo. Ara a la tarda, estem batallant per veure qui serà el gran guanyador!

Seguim amb les Colònies EIXIC!!

FOTOGRAFIES DIA 2

DIA 3

Nou dia a les Colònies d’EIXIC!! Petits ha realitzat una excursió per poder buscar a Eros perquè aquest ha desaparegut. Finalment, no l’han trobat però han trobat un nou candidat per les nostres Olímpiades. 

Grans per la seva part, estan buscant a la persona que pugui manar a l’illa perduda on han arribat.

Seguim amb la nostra aventura!!!

FOTOGRAFIES DIA 3

DIA 4

Avui, quart dia de les Colònies. El grup de petits s’ha trobat amb una noia molt i molt peculiar que buscava candidats per les seves terres. La Colònia de grans s’ha endinsat en la Roma antiga per poder cercar informació que permeti ajudar a en Cratos

Demà, arribarà el grup de Minis i ja tenim moltes ganes de ser tots i totes. Un total de 73 infants i 16 monitors i monitores. Seguim gaudint!

FOTOGRAFIES DIA 4

 

DIA 5

Dia especial i equador de les Colònies; han arribat el grup de MINIS amb molta il·lusió i ja som 73 infants i 16 monitores i monitors de les Colònies EIXIC 2022!!

Matí de guerra de pintura de petits i grans. A la tarda, amb l’arribada de Minis, ha a apregut la Cabel i ens ha permès viatjar a un món de savis perquè ens fessin proves i poguèssim seguir movent-nos amb el portal.

A petits, tarda d’activitats d’aigua per recuperar la veu dels nostres personatges. 

La Colònia de Grans, ha començat el Gran Joc!! Això no s’atura!!

Seguim!!

FOTOGRAFIES DIA 5

 

DIA 6

Primer dia complet de les tres colònies.

El Gran Joc de Grans ha finalitzat amb molt bones sensacions i hem pogut sortir per seguir perseguint l’Hades.

A la tarda, les tres Colònies; Minis, Petits i Grans ens hem unit per poder presentar els millors candidats a les Olímpades després d’haver guanyat i obtingut objectes pels nostres personatges (força, ment i art)

A la nit, hem celebrat les Olímpiades amb una Barbacoa a l’exterior i danses!!

FOTOGRAFIES DIA 6

 

DIA 7

Avui, hem continuat amb la nostra aventura en les tres colònies. 

Minis ha seguit ajudant a la Cabel a buscar perquè ens ha trait l’Hades, petits ha aconseguit ajudar a en Eros en una tarda de cotxes espectaculars i Grans, s’ha endinsat en el fons de les ànimes per seguir buscant la manera de lliberar a Olímpia.

Demà 8è dia de Colònies!! Seguim gaudint-les

FOTOGRAFIES DIA 7

DIA 8

Penúltim dia de les Colònies EIXIC 2022!!

Matí d’excursió de Grans i tant Minis com Petits han encetat el seus Grans Jocs particulars per poder acabar la seva aventura.

Demà, darrer dia complet!!

FOTOGRAFIES DIA 8

DIA 9

Darrer dia complet de les Colònies EIXIC 2022!!!

Avui, Minis i Petits han finalitzat el seu Gran Joc i a la tarda, totes les Colònies, hem salvat a l’Olimpia i hem capturat l’Hades!

A la nit, “Got Talent, show de les 1000 i una nits” on tots i totes han pogut actuar compartint un moment molt especial amb tots els nens i nenes!

Demà darrer dia, emocions i molt coses per recordar!!

FOTOGRAFIES DIA 9