MINI MASCULÍ

C.B. Sant Andreu 63- Associació EIXIC 89

Dissabte passat el mini afrontava el primer partit de tornada d’ aquesta segona fase. Ens retrobàvem amb un equip que ens va derrotar a casa de només 4 punts, les ganes de competir per sumar una nova victòria eren més que clares.

Vam començar molt concentrats, com sempre diem necessitem defensar a molt bon nivell per poder estar còmodes a pista, fet que vam complir durant pràcticament tot el partit. Felicitats per estar tan atents i solidaris en defensa, si algú no arribava a cobrir el seu jugador els altres estàveu prou atents per a ajudar, i és molt bon hàbit! També ens agradaria destacar la lluita del rebot, tot i ser un equip no molt alt, sou molt lluitadors i normalment el rebot se l’endú el que està més atent i va més agressiu per la pilota. Aquí cal fer una especial menció al Roc,
va acabar el primer quart amb 4 faltes i va ser capaç de mantenir una defensa impecable durant tot el partit sense tornar a fer ni una falta més, gran feina Roc!

En atac només puc dir que segurament vau fer un dels millors jocs col·lectius que us hem vist fer, quan juguem en pistes més grans que la nostra es nota millor la feina feta. Vam ser capaços de treure la pilota sense perill de pèrdua després de rebot defensiu. Vam saber quan podíem córrer en contraatac i quan era millor parar i jugar passar i tallar. A més vam estar molt encertats quan decidíem jugar uns contra uns, per exemple el David ho va fer unes quantes vegades i va
encistellar accions molt bones. Ara bé, tant l’ Adam, com l’Armand, el Kim, el Biel, el Martí i l’Ilian no vau dubtar a tirar, entrar i intentar posar en pràctica gestos i finalitzacions que treballem als entrenaments, així és com més i millor apreneu!!

Menció especial a l’Aleix, que igual que els altres ho va fer molt bé, però a més va ser molt efectiu en els contraatacs, tant a l’hora de finalitzar a cistella com a l’hora de buscar i trobar els companys fent passades molt i molt bones.

Res més equip, com sempre diem, si treballem bé als entrenaments els resultats
arriben.

1…2…3…EIXIC!